Sztárok

Férje egy bankba szállíttatta Gábor Zsazsa hamvait

Folytatódik a botrány Gábor Zsazsa hamvai körül. Az özvegy, Frédéric von Anhalt most a kandallópárkányról egy banki széfbe szállíttatta őket. Azt is elmondta, hogy miért.

Mint mi is megírtuk, kegyeletsértéssel vádolják Gábor Zsazsa özvegyét, mert nem temettette el, hanem a búcsúztatóról váratlanul magával vitte a felesége hamvait.  Mint elmondta, szerinte ő dönt a maradványokról, és ebbe senki nem szólhat bele. Utólag arról is beszámolt, hogy a sírkő elkészültéig (ami kb. 3 hónap) nem akarta a temetőben hagyni.  Most az otthonából megint új helyre szállíttatta Gábor Zsazsa hamvait. “Utoljára a kandallón volt otthon. De miután egy hosszabb útra kellett mennem, kiderült, hogy a személyzetem, akik főként thaiföldiek, féltek otthon maradni a hamvakkal. Feltehetően vallási okokból is. Úgyhogy elhelyeztem a bankomban, egy széfbe” – írja a Bors az özvegy elmondása alapján.

Férje egy bankba szállíttatta Gábor Zsazsa hamvait

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top