Sztárok

Ónodi Eszter: Nem gondoltam, hogy a Playboyban fogok szerepelni

Megtiszteltetésnek érzi, hogy benne lesz a magazinban. Ónodi Eszter elmondta, hogy bízik benne, hogy több olyan tulajdonsága is van, mint egy múzsának.

Merthogy a színésznőt konkrétan az Év múzsája címre jelölik. Olyan hölgyek “szállnak ringbe” a címért, akik művészetükkel, stílusukkal és megjelenésükkel inspirálnak másokat, így érdemesek a címre. Ónodi Eszter színésznőt meglepte a jelölés és elárulta, szerinte mitől is lesz múzsa egy nő. “Nem gondoltam, hogy egyszer a Playboyban fogok szerepelni, de ez a jelölés megtisztelő számomra – magyarázta. – Titokzatosság, nőiesség, finomság, intelligencia és humor. Számomra ezekkel a tulajdonságokkal bír egy múzsa és szeretném azt hinni, hogy a felsoroltak közül néhánnyal én magam is rendelkezem.” Ónodi mellett Kovács Patrícia, Gryllus Dorka, Kiss Ramóna és Myra Monoka is indul a megtisztelő címért.  

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Playboy Man of the Year

A leginspirálóbb hölgy mellett keresik az év médiaszemélyiségét is: Till Attila, Majka, D. Tóth András, Vályi István és Pachmann Péter közül választhatnak majd a szavazók, hogy kiderüljön, ki volt az elmúlt év legmeghatározóbb tévés személyisége.

Ismét voksolhatnak az olvasók gasztrohős, előadóművész és sportember kategóriában is, valamint a Man of the Year történetében először, az év youtuberét is keresik. A legtöbb szavazatot gyűjtő jelöltek egy nagyszabású díjátadó gála keretében vehetik majd át az első helyezettnek járó díjat. Voksoló

Kovács Patrícia is lehet múzsa – Fotó: Emmer László
Kovács Patrícia is lehet múzsa – Fotó: Emmer László

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top