Sztárok

Szexi bolti eladó is indul A Dalban – Chase várja, hogy bizonyítson

Minden évben akadnak új felfedezettek A Dal mezőnyében, idén egy fiatal tehetség, Chase is megméretteti magát. Külső adottságai pedig növelik az esélyét.

A Dal versenyzője, Chase biztosan a lányok kedvence lesz, és ez a műsor segítheti abban, hogy betörjön a pop piacra. De először jöjjön a dala: 

A Dal második válogatójában indul Koppány, vagyis Chase, aki már lemondott arról, hogy egyáltalán bejut a dalversenybe. “Csalódott voltam, amikor megtudtam, hogy nem válogatták be a dalt, mert úgy éreztem, ott lenne a helye a legjobb harminc között. Aztán minden egy csapásra megváltozott. Miután a Jetlag nem indulhatott a Dalban, én kaptam lehetőséget. Nem is tudtam róla, hogy ott vagyok a tartalékosok között, így nagyon meglepődtem. Gyerekkorom óta énekesnek készülök.”

Ahogy Chase a francia eurovíziós portálnak is elmondta, úgy érzi, a dala erős üzenetet hordoz, és a mai embereknek meg kell tanulniuk hinni az álmokban és megragadni a lehetőségeket. Éppen ahogy ő maga is teszi.

“Jelenleg egy Andrássy úti luxusüzletben vagyok eladó, de most visszavettem a tempóból: csak félállást vállalok, hogy a versenyre és a karrieremre tudjak koncentrálni.”

Szexi bolti eladó is indul A Dalban - Chase várja, hogy bizonyítson

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top