Sztárok

Kiderült, ki Nagy Ervin új szerelme

Korábban csak találgatni lehetett a színész új kapcsolatáról.

Nagy Ervin már régóta nincs együtt gyermeke édesanyjával. Sokan találgatták, ki lehet az új szerelem, a Borsból pedig kiderül: kollégája, Borbély Alexandra csavarta el a fejét.

A lap szerint a párt gyakran látni színházi rendezvényeken vagy születésnapi bulikon, kapcsolatukat felvállalják. Sőt, már a tavalyi Sziget fesztiválon is készült róluk közös fotó:

Nemrégiben derült ki, hogy új életet kezdett Nagy Ervin és a gyereke anyja, Váczi Rozi. A pár mindent megtett, hogy egyben tartsák a családjukat, végül kudarcot vallottak. Ahogy mindez a Storyban olvasható volt, nem is olyan új keletű a történet, csak eddig nem beszéltek róla.

“A szakításunk nem új keletű dolog, Rozival egy éve megállapodtunk, hogy külön utakon folytatjuk tovább. Azóta mindketten új életet kezdtünk, amelyben természetesen a kislányunknak ugyanolyan helye van, mint amikor még együtt voltunk az anyukájával. Lolát ugyanúgy imádjuk mindketten…”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top