Sztárok

Pál Dénes: egy dolog hajtott minket a Sztában sztár+1 kicsiben

Ha Pál Dénes indul egy versenyen, akkor azt megnyeri, ezt mutatja a statisztika. Az énekes ennek ellenére nem szokott még hozzá a győzelemhez. A Sztárban sztár+1 kicsi színpadán is látszott rajta.

Amikor Pál Dénes és Varga Vivien ott állt a Sztárban sztár+1 kicsi nyertes párosaként, fel sem fogták, hogy mi történt. 

Pál Dénes

“Most, hogy visszanéztük, újraéltük ezt a pillanatot. Őszintén szólva jó, hogy újra megnéztük. Megvannak a főbb pontok, de sok minden a döntőből kiesett, pont az izgalom miatt. Újraéltem, hogy kimondták a nevünket, és az fantasztikus érzés volt.”

Mint kiderült a Mokkából, nemcsak Dénesnek maradt ki a díjátadó, hanem a partnerének is. Gyakorlatilag fel sem tudják idézni a pillanatot. “Én semmire sem emlékszem, minden kimaradt. Amikor elindult a zene, a visszaszámlálás, nagyon dobogott a szívem, és amikor kimondták a nevünket, én megsemmisültem. Onnantól semmire sem emlékszem” – mondta Varga Vivien.

Pál Dénes

Amikor a nyereményről vagy a terveikről kérdezték őket, Pál Dénes őszintén tudta mondani: még nem gondolkodott azon, kit visz el a nyereményútra.

“Nagyjából a műsor végén tudatosult bennem, hogy itt van nyeremény, nem ez hajtott minket, hanem szórakoztatni akartunk és jól érezni magunkat.”

Pál Dénes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top