Sztárok

Jakupcsek Gabriella: “Az én életem itt tart most”

Két ember ül egymással szemben egy szobában. Nincsenek szavak, csak tekintetek és érintések. Jakupcsek Gabriellát kérdeztük új műsoráról, az Egymás szemébenről.

Hétfőn bemutatják Jakupcsek Gabriella új műsora, az Egymás szemében első részét. A tavaszi szezonban a TV2-re visszatérő Jakupcsek a sajtónak tartott vetítés előtt elmondta, hogy alig 24 órát gondolkodott azon, hogy elvállalja-e a műsort.

Jakupcsek Gabriella:

“Az ötlet, az üzenet szerintem nagyon fontos témára és őszinte, letisztult érzelmekre fókuszál, ez fogott meg először, amikor megtalált ez a megkeresés. Az én életem is itt tart most. Szeretem ezt a műsort, mert teljesen hétköznapi embereket látunk benne, de a problémáik a teljes társadalomban jelen vannak. Azt remélem, hogy a műsor kapcsán elindul a tévénézőkben is egyfajta késztetés, hogy olyan ember szemébe nézzenek, akivel már régen nem tudták ezt megtenni” – mondta az Egymás szemében műsorvezetője, Jakupcsek Gabriella.

Jakupcsek Gabriella:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top