Sztárok

Majka: félrediagnosztizálták a kisfiunkat

Erőt próbáló hónapokon van túl Majka és Dundika, amiről most beszélnek először. A kisebbik fiuk, Olivér nagyon megszenvedte, hogy félrediagnosztizálták.

Egyszerű megfázással kezdőött, amit Olivér a bátyjától, Mariántól kapott el, de a tíz hónapos gyerek végül kórházban kötött ki. 

“Megállás nélkül, még a karomban is keservesen sírt. Megfigyeltük, hogy folyton a füléhez kapkod, akkor már gondoltam, hogy nagyobb a baj, így bementünk a kórházba, ahol kiderült, kétoldali fülgyulladása volt. Mivel nagyon kicsi, nem is engedtek minket haza, bent maradtunk jó pár napig” – mesélte Dundika, aki azt is elárulta, hogy ebben az időszakban Majka nem tudott annyit velük lenni, mint amennyit szeretett volna. A BEST magazinnak meséltek először a nehéz időszakról, ami nem ért véget az első kórházi látogatásnál. Később félrekezelték Olivért, a szülők pedig nehezen maradtak higgadtak. 

Részletek a magazinban.

Majka: félrediagnosztizálták a kisfiunkat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top