Sztárok

Már nem titok, miért ragyog Medveczky Ilona

Hétvégén ünnepelte a születésnapját Medveczky Ilona, és aki nem tudja a korát, valószínűleg nem is tippelné 76 évesnek. Szerinte bárki utána tudja csinálni.

Mindig büszkén vállalta a korát Medveczky Ilona, ahogyan ezt a Mokkában Pachmann Péter is mondta. A műsorvezető nem győzte dicsérni a születésnapos művészt. 

Már nem titok, miért ragyog Medveczky Ilona

“Nézze Péter, először is benne vagyok a lexikonban, tehát nem lehet nem vállalni a koromat. Másodszor pedig, hát…csinálják utánam.”

Már nem titok, miért ragyog Medveczky Ilona

És hogy mitől ragyog? Most ezt is megmondta: 

“Ez egy adottság, lényegében, de a szeretet az, ami a ragyogásnak hisznek.”

Aztán kiderült, hogyan tudja Medveczky Ilona akár a szerelmi csalódásokat is olyan arisztokratikusan viselni: “A belső békém adja az energiát. És a szeretet, mert úgy érzem, az minden átsegít, és ez az élet mottója.”

Már nem titok, miért ragyog Medveczky Ilona

Ezen felül korábban már a Story gálán nekünk is elmondta a művésznő: a jó genetikai adottságai mellett a maximalizmusa az, aminek köszönhetően ilyen formában van. A 76 éves Medveczky Ilona combja ma is olyan feszes, mint mondjuk 52 éve, és a rendszeres mozgás mellett az étrendjére is nagyon figyel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top