Sztárok

Szilágyi István döbbenetes körülmények közt él

A 79 éves Gobbi Hilda-díjas színész egy fűtetlen, félig kész házban, méltatlan körülmények között él Budapesten, de még itt is a színpadról álmodik.

Szilágyi István színművész, akit egy generáció ismer Lópici Gáspárként, megdöbbentő körülmények közt él. A férfi tavaly ment nyugdíjba a Győri Nemzeti Színházból, ahol szolgálati lakást is kapott feleségével együtt. Azóta visszaköltöztek fiukhoz a fővárosba, ahol egy félig kész, fával fűtött, lomos, rendezetlen házban húzzák meg magukat.

Szilágyi a Blikknek elárulta, még szeretne szerepelni. “Az az igazság, hogy eléggé benne vagyok már a korban, ennyi idősen lehet, hogy már nem is kéne játszanom. Ráadásul most nem is tudnék színpadra állni, mert trombózis van a lábamban, az orvos pedig azt mondta, hogy pihentetnem kell. Szedem a gyógyszereket, de egyértelmű, ha meggyógyulok, akkor vissza akarok állni dolgozni a színházba. Na persze most nincs szerződésem Győrben, de színész vagyok, engem a játék éltet, utolsó kérésem, hogy ismét színpadon állhassak” – mondta a színművész.

Mióta kiderült, milyen körülmények közt élnek feleségével, rengeteg segítséget kapnak, még a győri Aurora punkzenekar is Szilágyi Istvános pólót árul

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top