Sztárok

Lánya buktatta le Torghelle Sándort, amit kínosnak érzett

Torghelle Sándor egykori válogatott labdarúgó a lányával közösen vállalt szereplést a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorban, de nem hitte, hogy ennyire kínos helyzetbe hozza majd Evelin.

Ahogy a Mokkában is megfogalmazták: Torghelle Sándor egyik legféltettebb titka derült ki a forgatáson, és ez abból a jelentből is látszik, ami a műsorelőzetesbe bekerült.

Lánya buktatta le Torghelle Sándort, amit kínosnak érzett

“Igen, balettoztam általános iskolában. Volt rá lehetőségem, hogy kipróbáljam ezt a szép sportot. Meglepett, amikor Evelin ezt felhozta, megpróbáltam eltitkolni ezt a kis félresiklásomat, de hát Evelin ugye tudott erről…” – mesélte Pachmann Péteréknek a sportoló, aki még a Mokkában is elpirult, amikor erről kérdezték. 

Lánya buktatta le Torghelle Sándort, amit kínosnak érzett

Evelinnek az édesanyja mesélt erről, de otthon egyébként ez nem volt téma. Nincsenek ebből az időszakból sem fotók, sem videók, és sosem kérte Torghellét a lánya, hogy mutasson neki egy-egy mozdulatot.

“Attól féltem, hogy Evelin nehogy olyat mondjon – mondjuk ez a balettos eléggé olyan –, de nehogy olyan történetet mondjon, hogy levigyen a mélybe. De azért voltak nálam kellemetlenebb szituációba beleeső versenyzők.”

Egyébként, ehhez elég megnézni a Vigyázat, gyerekkel vagyok! előzetesét:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top