Sztárok

Alekosz vágyait egy valóságshow-ból ismert nő elégíti ki

Kapcsolat? Szerelem? Alekosz párra talált az interneten, akivel istenné és istennővé emelték egymást, sőt ő egyenesen Cézárnak érzi magát. Magyarázat:

Február közepén Alekosz bevallotta, hogy szerelmes volt Baukó Évába, majd fogta magát, és erősen nekiment egykori villabeli játékostársának, mert szerinte a lány eladta magát. Egy ideig a Facebookon üzengettek egymásnak, majd Baukó Éva tisztázta a helyzetet, és közölte lapunkkal, hogy Alekosztól elvárja, hogy bocsánatot kérjen. Az ügy azóta leült, tán azért is, mert ahogy a Bors kiszúrta, Alekosz becsajozott, mármint magához édesgetett egy nőt. Róla van szó: 

Alekosz egy másik képnél hosszasan írt a lányról, természetesen a maga túlfogalmazós stílusában. Változtatás nélkül idetesszük, érdemes elolvasni: “Minek után, Baukó Éva plátói szerelmem elhagyott engem, mást választott, úgy éreztem, hogy nekem is kijár a boldogság! Ezért, személyemre szabtam a boldogságomat, a választottamat, Anett személyében, aki hozzám illően 24 évével, odaadásával, életenergiájával, olyan érzelmeket keltett életre bennem, amelyekben azt hittem, már nem lesz részem többé. Elkápráztatott a szépségével!
Természetesen, fotó alapján választottam ki őt, amely fotóban minden benne volt ahhoz, hogy Istennői státuszba emelhessem őt, piedesztálra asztalomon, fölüdülés látványává borom mellé, ágyasaim legfőbb istennőévé! Egy hónapja a paradicsomban érzem magam, a legtökéletesebb női vizualitásom tárgyát képezi ő, kéréseimet föltétel nélkül végrehajtja, utasításaimban határozottságomat látja.
A közelgő nőnap alkalmából Anett megajándékozott engem a legcsodálatosabb dologgal, amit férfi csak kívánhat, Istennőként, Istenné tett engem.
Cézárnak érzem magam!”

Ave, Caesar, morituri te salutant!
Ave, Caesar, morituri te salutant!

A lányt, aki Cézárrá emelte Alekoszt, Anettnek hívják, és a Bors kiszúrta, hogy 2016-ban szerepelt a VIASAT3 Ádám keresi Évát című realityjében. Megkeresték, és Anett elmondta, hogy tényleg úgy jöttek össze, hogy Alekosz ráírt. “A határozottságával vett le a lábamról – magyarázta Anett. – Mellette nőnek érzem magam. Egy hónapja vagyunk együtt, összeköltözésről még szó sincs. Másról sem”  – zárta le a mondandóját Anett. 

Anett a jobb oldalon látható. Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Anett a jobb oldalon látható. Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top