Sztárok

Ezzel az ausztrál modellel partizott Vilmos herceg

Miközben Vilmos herceg és Katalin hercegné repülője hamarosan leszáll Párizsban – ahol a herceg kereken 20 éve nem járt –, a lapok továbbra is a trónörökös svájci bulizásáról írnak. Már megszólalt a titokzatos ausztrál modell anyja is, aki szerint a lánya "soha nem keveredne ilyen kínos helyzetbe". Na, kinek van igaz?

Alig több mint 24 órája kerültek fel az internetre azok a felvételek, amelyeken Vilmos herceg és Sophie Taylor ausztrál modell látható egy buliban. Először csak egy videó lett nyilvános, ahol a kétszeres apa a barátaival táncol. Láthatóan jól érezte magát a brit trónörökös Vilmos herceg, de ezeken a felvételeken még nem látható mellette Sophie.

Aztán felkerültek a netre a fotók is, amelyeket már Vilmos és az ausztrál modell közösen bulizik egy svájci üdülőhelyen.

A 24 éves Sophie Taylor állítólag “sokkot kapott”, miután meglátta a fotóját a brit napilapok címlapján. “Sophie azt mondta, hogy találkoztak a szórakozóhelyen, és megittak néhány italt a barátaikkal. A lányom szerint Vilmos elragadó volt, nemcsak vele, hanem mindenkivel a társaságban” – ezt márt az ausztrál modell anyja, Joni-Jane nyilatkozta a The Daily Telegraphnak. Az asszony kijelentette, hogy nincs semmilyen romantikus viszony Vilmos herceg és a lánya között, Sophie párja ugyanis egy Aaron Goodfellow nevű séf. “Kizártnak tartom, hogy a lányom ilyen kínos szituációba keveredett volna.”

Nyilván Vilmos herceget azonnal “elővette” a brit sajtó, és kritikus cikkekben taglalták, hogy miért jár síelni és bulizni, amíg a két gyereke otthon van, neje pedig hivatalos eseményeken vesz részt.

Ezzel az ausztrál modellel partizott Vilmos herceg

A Kensington-palota természetesen nem kommentálta az eseményeket és a cikkeket. Az azonban biztos, hogy pénteken délelőtt Vilmos herceg és Katalin hercegné megérkeznek Párizsba, ahol számos hivatalos eseményen vesznek majd részt. A házaspár viselkedéséből, mozdulataiból valószínűleg sokan találgatásokba kezdenek majd. Ugyanakkor a legvalószínűbb, hogy egy egyszerű buliról volt szó Svájcban. Katalin pedig pontosan tudja, hogy mennyire nehéz lesz a következő két nap Vilmos számára, akinek anyja kereken 20 évvel ezelőtt Párizsban halt meg, és a trónörökös azóta egyszer sem tette be a lábát a francia fővárosba.

Ezzel az ausztrál modellel partizott Vilmos herceg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top