Sztárok

Csúnya monoklival a szeme alatt lépett a színpadra Szilágyi István

Csúnya monoklival lépett a színpadra a Művészek a Művészekért Alapítvány hétfői díjátadó ünnepségén Szilágyi István, az ország Lópici Gáspárja. Az egykor népszerű színművész ma romos, fűtetlen házban él családjával.

A Remember-díjjal járó összeg a legjobbkor jött Szilágyi Istvánéknak. A család napi megélhetési gondokkal küzd, és a házaspár egészségi állapota sem a régi. A 69 esztendős Szilágyi István egykor sikeres színész volt, legnépszerűbb szerepei között volt az Indul a bakterház Pió­cás embere, a Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárja, de sokáig a lottóreklámok arcaként is feltűnt a televízióban.

A MOM Kulturális Központ színpadára hétfőn hajlott háttal, lassan lépett, hogy átvegye a neki ítélt díjat. Ami pedig tetézte az amúgy is szívszorító látványt, a művész bal szeme vérben úszott és hatalmas monokli csúfította. A Bors úgy tudja, a művészt megütötték. Szilágyi István ugyanakkor csak annyit mondott, véletlen baleset történt.

Szilágyi Istvánt az utóbbi hónapokban többször is érte baleset. Tavaly ősszel például a fia ostorral ütötte szemen véletlenül, a művész a sürgősségin kötött ki. Hogy legutóbb mi történhetett Lópici Gáspárral, talán már sosem derül ki.

Címlapfotó: Wiki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top