Sztárok

Weisz Fanni és szerelme összeházasodnak

Weisz Fanni és párja, Péter négy éve vannak együtt, és hamarosan össze is házasodnak. A fiatalok a Blikknek mesélték el megismerkedésük történetét.

Az első randevúra furcsa körülmények közt, egy bevásárlóközpont parkolójában, éjjel egykor kerített sort Weisz Fanni és Hajmásy Péter. A fiúnak kosárlabdameccse volt Debrecenben, és csak így tudták összehangolni a találkozót. Szerelem volt első látásra: Péter már akkor eldöntötte, hogy elveszi feleségül Fannit.

Weisz Fanni és szerelme összeházasodnak

Fotó: NLC

Szándékát azonban sokáig titokban tartotta a lány előtt. “A leánykérést többször említettem a barátainknak is, amikor éppen nem figyelt, mert épp a telefonját böngészte” – mondta nevetve Péter.

“Mindig észreveszem, ha valamit sumákol, de még csak nem is sejtettem, mire készül. Annyira meglepődtem, hogy majdnem egy percig csak bámultam rá, ahogy ott térdelt előttem a műtött lábán, kezében a gyűrűvel. Sokkot kaptam” – vallotta be a Blikknek Fanni, aki nem győzi dicsérni leendő férjét. “Nagyon szeretem, imádom, hogy úgy beszél, hogy értsem, nagyon szeretem azért, mert megtanult jelelni miattam, és olyan szép férfias keze van.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top