Sztárok

Sikersorozat debütál az RTL Klubbon, jön az új Winnetou

Tavaly decemberben nagy sikerrel debütált Németországban a legendás Winnetou című filmsorozat 2016-os változata. A minisorozatban Gojko Mitic is feltűnik, akit az RTL Klub nézői április 15-én este láthatnak majd újra.

A német RTL-en 2016 decemberében debütált az újraforgatott, legendás Winnetou-sorozat. A modern változat is ugyanúgy Karl May regényei alapján készült, mint az NDK-s elődei.
A háromrészes sorozatban a szereplőgárda természetesen megváltozott: Winnetou szerepében Nik Xhelilaj albán színész látható, míg Old Shatterhand megformálója Wotan Wilke Möhring német színész lesz. Ugyanakkor a sokak által ismert és kedvelt 1960-as évekbeli sorozatból is lesz ismerős arc, ugyanis a 75 éves Gojko Mitic Winnetou apját, Incsu Csunnát játssza a minisorozatban. Külön érdekesség, hogy az új epizódokat ugyanott forgatták, ahol az 50 évvel ezelőtti Winnetou, vagyis Horvátország vadregényes tájain.

A sorozat magyar nyelvű premierjére sem kell már sokat várnia a nézőknek, ugyanis április 15-én, 22-én és 29-én az RTL Klub is műsorára tűzi mindhárom epizódot.

Sikersorozat debütál az RTL Klubbon, jön az új Winnetou

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top