Sztárok

Apáti Bence barátnője önkívületi állapotba került

Reménykedett benne, hogy sikerül meghúznia magát, még a hangerőből is visszavett, de amikor Földi Lea extázisba esik, azt nem lehet nem észrevenni. Apáti Bence barátnője nem tudja visszafogni magát.

Noha saját bevallása szerint azért megpróbálta, és magához képest sikerült is. Földi Lea arckifejezése azonban ugyanolyan beszédes volt, mint a Drágám, add az életed! adásában a sikítozása.  

Hogy mutassuk a viszonyítási alapot. Ez az a pillanat, amikor Apáti Bence párja drukkol a műsorban

via GIPHY

Na szóval, ehhez mérten tényleg sokkal visszafogottabban drukkolt a Nagy duett felvételén, amikor Bence és Vincze Lilla előadását értékelte a zsűri. Sokan talán ezt is túlzónak éreznék.  

“Nagyon reméltem, hogy nem mutat a kamera, mert én ilyenkor teljesen önkívületi állapotban vagyok. Előtte már majd kiugrott a szívem, annyira izgultam a Bencéért és próbáltam csendesebb maradni, mint az utóbbi alkalommal”  magyarázta az adásszünetben Apáti Bence barátnője, aki úgy összeütötte a tenyerét tapsolás közben, hogy megsérült. 

via GIPHY

Mindez amúgy Tillának is feltűnt, aki annyi megjegyzést tette: “Ott lóg a barátnőd, megint extázisban.””

Apáti Bence pedig büszkén csak annyit mondott, hogy “enyimé”.

via GIPHY

Ahogyan pedig az eredményhíredésnél Lea izgult, mintha Bence életéről döntött volna a Nagy duett zsűrije. “Nem is tudtam magamról, hogy ilyen izgulós vagyok, de ha a Bencéről van szó…”  magyarázta a balett-táncos, aki elégedett volt a párja teljesítményével. Szerinte Bencének remek hangja van, büszke volt az előadására. 

via GIPHY

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top