Sztárok

Orosz Barbi új hajszínével üzen a férfiaknak

Tizenhárom éves kora óta a vörös haj volt a mániája Orosz Barbarának, aki most 37 évesen úgy érezte, ideje váltania. Mint kiderült, bármennyire is elcsépelt sablonszöveg, de a műsorvezető tényleg lelki okok miatt változtatott a megjelenésén.

Orosz Barbi vörös haja a védjegye volt,  egészen mostanáig. Az új hajszínével új életet is kezdett, legalábbis ő ebben reménykedik. 

“Nem untam meg a vöröset. Azt érzem, hogy most egy nagyon más életszakaszom következik. Az ilyeneket mindig megérzem.”

Orosz Barbi új hajszín

Az sem titok, mire is vágyik a műsorvezető: normális párkapcsolatra. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt is kifejtette. Lényegében annyi az elvárása, hogy ne akarja őt megváltoztatni, ahogy a korábbi párkapcsolataiban már előfordult. Orosz Barbi néhány éve lefújta az esküvőjét, és akkor úgy érezte, a munka miatt nem tudott eléggé a magánéletére koncentrálni.

“Az elmúlt években folyton végighallgattam ugyanazt, december óta szingli vagyok, azóta randizgattam, és nagyon gyorsan odajutunk, hogy de miért nem vagy ez, miért nem vagy az, miért nem viselsz sportcipőt, miért nem vagy szőke. Aki ez utóbbit mondta, hozzátette, hogy azért nem vagyok szőke, mert be vagyok attól rezelve, hogy elveszteném az egyéniségemet. Pedig az egyéniségem nem fog attól megváltozni, hogy egy másfajta dobozos hajfestéket választok.”

Ehhez képest, amióta tényleg szőke lett, érzi a változást, mert már most máshogyan közelednek hozzá az emberek. 

“A férfiak jobban bírják a szőkét, mint a vöröset, ez nyilvánvaló” – magyarázta a tapasztalatait a Fem3Caféban, és Berki Krisztián is megerősítette ebben, hozzátéve, hogy szerinte a vörös hajú nők nagyon tudják, mit akarnak, és egy picit ettől elutasítóbbnak tűnnek.

Te mire szavazol? A fenti vörösre vagy az új szőkére?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top