Visszaköltözik Magyarországra Vujity Tvrtko

nlc | 2017. Április 07.
Vujity Tvrtko szűk fél éves amerikai tartózkodás után minden jel szerint Magyarországon folytatja huzamosabb ideig. Viszont van már gyermeke, aki odakinn jár iskolába, felesége pedig Angliában dolgozik.

Más a kabátját váltogatja olyan rendszerességgel, mint a tévés a lakhelyét. Tavaly költözött ki Vujity Tvrtko feleségével Angliába, mikor az asszony állást talált a szigetországban. “Gyöngyi az elmúlt tizenhét évben mindent megtett értem, amiért végtelenül hálás vagyok, és természetes, hogy ahogy eddig is, mindenben támogatom, hogy megvalósíthassa álmait” – fogalmazott akkor Tvrtko.

Ám onnan tovább álltak, legalábbis a család egy része biztosan. A tévés a Tvrtko túl minden határon című élő beszélgetős estjével turnéra indult az Egyesült Államokba, és vitte magával gyerekeit is. A gyerekek bekerültek a helyi iskolákba, kosárlabdacsapatokba, a turné viszont, úgy tűnik, a végéhez közelít.

Erre utal legalábbis, hogy az ősztől csak magyarországi helyszíne lesz a műsornak. A Blikk megkérdezte a riportert, hogyan tovább. “Az biztos, hogy Amerikából átköltözünk Európába, de hogy azon belül hol lakunk többet életvitelszerűen, az még a jövő zenéje. Az előadásaimmal szerettem volna újra visszatérni Magyarországra is, így turnészerűen vállaltam számos fellépést. De az is igaz, hogy Nagy-Britanniából és Európa több országából is kerestek már” – mondta Vujity Tvrtko, aki egy hónapja még azt mondta, London mellett keresnek családi házat.

 

Exit mobile version