nlc.hu
Sztárok

Vujity-Zsolnay Barnabás rekordja

Guinness-rekorder lett Vujity Tvrtko középső fia, Barnabás

Vujity-Zsolnay Barnabás most ebben a legjobb a világon.

Guinness-rekorder lett Vujity Tvrtko középső fia. Hivatalosan is ő a World of Warcraft nevű számítógépes játék rekordere 59 óra 20 perc és 12 másodperccel. Vujity-Zsolnay Barnabás kétszer futott neki a különleges rekordkísérletnek és ugyan mindkétszer sikerült megdöntenie azt, csak második alkalommal tudta hosszú távon tartani is azt – számolt be a Blikk.

Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko középső fia a Wold of Warcraft királya lett – Forrás: Tvrtko a Föld körül / YouTube – videó

Barnabás először 2020-ban játszott egyhuzamban (akkor 39 órán és 36 percen keresztül) a számítógépes játékkal, de alig pár órával később máris megdöntötték. Két évvel később újra belevágott, és 59 óra 20 perc és 12 másodpercen keresztül játszott, amelyet most a Guinness Rekordok Könyve hivatalosan is elismert.

Nagy robbanás ez nekem, hogy az idei 2024-es évet ezzel az örömmel kezdhetem!  A kis keretezett rekordos papírom már úton van felém, és ha bárki meg akarja dönteni ezt a rekordot, tudja meg: 1. Csinálja jótékonysági célokból. 2. Azonnal vissza fogom szerezni és sok szerencsét!” – posztolva közösségi oldalán.

Barnabás a háború kirobbanása után többször is járt Ukrajnában segélyt osztani, a sikeres rekordkísérlettel arra is fel akarta hívni a figyelmet, hogy mennyi embernek van szüksége segítségre az országban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top