Sztárok

Megszületett Bradley Cooper és Irina Shayk gyermeke

A kicsi a People magazin információi szerint két héttel ezelőtt jött világra. Szülei egyelőre nem hozták nyilvánosságra sem a nevét és a nemét sem.

Nagyon úgy tűnik, hogy megszületett 2017 legújabb sztárbabája. Irina Shayk, orosz modell és Bradley Cooper első gyermeke a People magazin információi szerint két héttel ezelőtt jött világra. A szülők egyelőre nem hozták nyilvánosságra sem a nevét, se a baba nemét. Ez utóbbit egyébként a szülés pillanatáig maguk a szülők sem tudták: szerették volna ugyanis, ha meglepetés lesz babájuk neme.

Megszületett Bradley Cooper és Irina Shayk gyermeke

Egy a családhoz közel álló forrás a People-nek elmondta, Irina nagyon élvezte a terhességet, boldogan figyelte, ahogy első gyermeke növekszik a pocakjában. A modell a várandósság alatt nem mondott le semmiről, és igyekezett a lehetőségeihez mérten aktív kismama maradni. A jól értesült barát elárulta, Irina a terhessége alatt is rendszeresen járt edzésekre.

Olvass még többet Irina Shaykról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top