Sztárok

Kosztjával Nagy Ervin a nőknek akart imponálni

Elég jóképű pali, de azért a főztjével rásegített a csajozásra. Nagy Ervin a Konyhafőnökben beszélt arról, hogy miért állt anno a gáztűzhely mellé.

Feladják a leckét a mai versenyzőknek a Konyhafőnök zsűritagjai, akik arra kérték a hobbiszakácsokat, hogy kedvenc ételükbe illesszék bele a kacsanyelvet is. Ez mindenkit próbára tett, különösen Nagy Ervint, aki nem is tagadta, hogy otthon, normál körülmények között sokkal nyugodtabban vág neki a konyhai munkának. “Jól érzem magam, de egyáltalán nem olyan nyugodtan, mint szoktam” – ecsetelte aktuális állapotát a színész, és azt is elárulta, anno miért kezdett a gasztronómia felé kacsintgatni.

Kosztjával Nagy Ervin a nőknek akart imponálni

 

“Azt hiszem, úgy indultam el ebbe az irányba, hogy a nőknek akartam imponálni” – mondta Nagy, aki azt is elmesélte, hogy eleve férfias dolognak tartja a főzést, és bírja, ha nem csak a csajok főznek. Hozzátette, sokat kísérletezett, mire magabiztosan kezdett mozogni a konyhában. A Konyhafőnök VIP ma 18:55-től látható az RTL Klubon.

És még ennyi: Nagy Ervin egyébként készül elvenni Borbély Alexandra színésznőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top