Sztárok

Tilla három fiú után most lányt szeretne

Sosem aggódott azért, mi lesz, ha apa lesz, és azt sem tervezte el, hány gyereke lesz. Most három fiúnál után Tilla elárulta: szeretné, ha lánya is lenne.

A Sztárban sztár+1 kicsi forgatásán is látszott, hogy Tilla könnyen megtalálja a hangot a gyerekekkel. Háromgyerekes apaként ez mondhatnánk, hogy természetes, de a műsorvezető világéletében nagyon jól megértette magát a kicsikkel. A Micsoda nők! adásából az is kiderült, hogy Tilla sosem bánt meg semmit, nem görcsölt rá arra, mikor lesz apa, hány gyereke születik.

“Azért lett olyan sok gyerekem, merthogy a Krisztával, a feleségemmel szeretjük egymást. És ha az emberek szeretik egymást, akkor szerintem jönnek a gyerekek, ha lehet. Ez nem olyan bonyolult szerintem.”

A beszélgetőpartnereiben is felmerült, hogy ezek szerint benne van még a pakliban a további gyerekvállalás, és a műsorvezető nem is tiltakozott, a jelek szerint ő bármikor bevállalna egy újabb babát.

“Mindig sajnáljuk, hogy nem lehet még. Szeretném, ha lenne még lányom, szeretném, ha lenne még pici. Ha látunk pici babát, akkor azonnal megjön a kedvünk, tehát ilyen szempontból mi ősemberek vagyunk, mi ezen nem gondolkodunk. Mint az ősember asszony és az ősember férfi, nekünk ez a dolgunk.”

Tilla három fiú után szeretné, ha lánya születne

Nézd meg, ahogyan Tilla a családjáról mesél, mert tényleg nagyon aranyos, ahogy ősemberek módjára tengetik a mindennapjaikat a gyerekekkel:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top