Sztárok

Tóth Vera mutatós fotómodell lett

Joggal büszke arra az eredményre, amit egy év alatt elért. Tóth Vera korábban álmában sem gondolta, hogy fotómodell lehetne bármilyen magazinban, de most ez is megtörtént.

Maga büszkélkedett el a közösségi oldalán azzal, hogy micsoda fotózáson vett részt, a rajongói pedig dicsérték az eredményt. Igaz, akadt, aki szerint Tóth Vera sokkal szebb lenne kevesebb retusálással, de ez az eredményen nem változtat.

“Nagyon köszönöm a csodálatos fotózást @zsolyomi Nobinak, @fibiveger-nek a lélegzetelállító make up-ot, a frizurát @rraubkatze -nak, alias Barsi Balinak, a csodás stylingot Laczkó Móninak…Erre igazán büszke vagyok… Meg arra, hogy a fantasztikus Mihalik Enikő mellé én is odaférek” – írta Tóth Vera félig humorosan. 

Az már Tóth Vera Los Angeles-i képein is látszott, hogy kirobbanó formában van, és az elmúlt hónapokban a csapból is az folyt, mennyire lefogyott az énekesnő. “Lassan megbarátkoznak majd vele az emberek” – mondta nemrégiben, amikor örült, hogy végre nem a fogyása az egyetlen, amiről kérdezik. 

Erre a fotózásra azonban Vera különösen büszke, néhány képet megmutatott ízelítőnek, kattints a galériánkra a válogatásért:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top