Sztárok

Nagy Duett szavazás: előre tudták, hogy Hódi Pameláék esnek ki

Hódi Pamela már azelőtt sírt, hogy kiderült volna a szavazás eredménye. Ahogy ma reggel már elmondta: tudta, hogy ő esik ki. Szulák Andrea elszólása és egyéb furcsaságok miatt bundát sejtenek a rajongók.

Hódi Pamela tisztában van a képességeivel, hogy nem tud énekelni, ez nem is volt kérdés. Egyesek szerint viszont éppen erről szól a Nagy Duett: hogy szórakozzunk azokon, akik ennek ellenére a színpadra állnak, és dalolnak.Bár sok néző szerint volt rosszabb produkció, Jolly és Hódi Pamela esett ki a legutóbbi adásban. Mintha ezt Pamela tudta volna, végig zokogta az adás végét.

via GIPHY

“Rettenetesen féltem tőle, Jolly pontosan tudja, hogy nekem volt egy rettenetesen rossz előérzetem. Most már elmondhatom, ebben a dalban nem is éreztem jól magam. Általában jók a megérzéseim, és tudtam, hogy valami nincs rendben” – magyarázta Hódi Pamela, és a reggeli Mokkában a tavalyi Nagy Duett győztes Pachmann Péter is megjegyezte, hogy az egyik kedvencei voltak. A műsorvezető szerint az ilyen párosokról szól a Nagy Duett, ráadásul a meglátása szerint sok más versenyző nem tett annyi munkát a produkciókba, mint Jollyék. Kiderült az is, hogy eddig minden szavazáson torony magasan vezettek a többiek előtt, vagy éppen holtversenyben egy-egy párral, ezért egy kicsit meglepő a vasárnapi végeredmény. 

“Az egyik legviccesebb párosunkat vesztettük most el. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, mert mindig nagyon sok szavazat érkezett rátok” – mondta Tilla az eredményhirdetés után.

A nézők közül voltak, akik bundát sejtettek. Egyesek éppen Szulák Andrea miatt.

Nagy Duett szavazás: előre tudták, hogy Hódi Pameláék esnek ki

Íme az idézet: “Rettenetesen izgulok most Oláh Gergőért és Zimány Lindáért. Rettenetesen nehéz és hálátlan feladat jutott ma nekik. De remélem, hogy azért jövő héten, ha minden igaz, akkor lesz lehetőség egy újabb oldalatokat megnézni.”

via GIPHY

A nézők közül kész teóriák is vannak a miértre. Szó sincs arról, hogy a műsorban ne lett volna helye a párosnak.  

Nagy Duett szavazás: előre tudták, hogy Hódi Pameláék esnek ki
Nagy Duett szavazás: előre tudták, hogy Hódi Pameláék esnek ki

Szóval, a teória szerint előre lejátszott volt, Hódi kiesése Berki Ázsia Expressz-es forgatása miatt. Te mit gondolsz?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top