Sztárok

Pál Dénes új szituációban: Erotikus és titokzatos forgatás volt

Az eddigiek alapján valószínű, hogy meglepődnek majd Pál Dénes rajongói. Az énekes tudja, hogy tőle nem pont ezt várták, de jól érezte magát az új szerepben.

Igen, azt már tudjuk a Sztárban sztár óta, hogy Pál Dénes igazi átalakulóművész. Az énekes annak idején azt mondta, hogy Zséda klipje volt az egyik legnagyobb kihívás, mert a klipben rengeteg erotikus mozdulat volt és ezt neki nehéz volt visszaadnia.

Ehhez képest most Pál Dénes egy különös “szerelmi háromszögbe” keveredett. Az énekes új klipje forgatásán került ebbe a számára új szituációba, a kisfilm pedig meglehetősen erotikus és titokzatos lett, akár egy skandináv kriminek is beillene. Dénes tudja, hogy tőle nem pont ezt várták a rajongói, de jól érezte magát az új szerepben.

Pál Dénes a hűtlenségről és az édeshármasról

“A klip egy különös szerelmi háromszögre épül, de nem feltétlenül egy kerek történetet, hanem inkább érzéseket, egyfajta hangulatot akartunk visszaadni vele. Eddig akárkinek megmutattuk, szinte mindenki más és más befejezést látott bele, nem volt egyértelmű a vége, és mi éppen ezt szerettük volna elérni. Sokan gondolják, hogy a klipben szereplő lány éppen engem csal meg a férfi szereplővel. Nos, ez valahol így is van, de nem biztos, hogy a valóságban” – magyarázta az énekes, aki nagyon élvezte a csupa feketébe öltözött, bőrkesztyűs, kicsit ügynökös szerepet, amelyet ő játszott. És hogy Dénes került-e már hasonló helyzetbe a való életben?

“Szerencsére én soha nem kaptam rajta a páromat azzal, hogy félrelép akár egy barátommal, akár bárki mással, így ezt a helyzetet csak elképzelni tudom, de az sem kellemes.”

A forgatás végeredményét ma láthatja a nagyközönség, de az biztos, hogy rengeteg munka van ebben a klipben. 

“Nagyon jó stábbal és technikával dolgoztunk, odafigyeltünk arra, hogy a jeleneteket a lehető legjobb minőségben rögzítsük, ezért filmes lett az egész klip hatása. A koncepciót egyébként a dal szerzőjével, Szakos Krisztiánnal és a rendezővel, Czoller Bencével együtt találtuk ki, bízunk benne, hogy a közönség szereti majd.” 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top