Sztárok

Észrevetted? Börtöntetkók díszítik Vastag Csabát

Vastag Csaba a hétvégén Ganxsta Zolee bőrébe bújt, egy rapszámot adott elő a Nagy Duett színpadán. Még Ganxsta tetkói is megjelentek Csabán, aki elárulta: volt már börtönben.

Nehéz eldönteni, hogy Ábrahám Edit latex szerelése vagy Vastag Csaba sittes figurája emlékezetesebb a páros hétvégi Nagy Duett-produkciójából. A jó, a rossz és a Kartel című Ganxsta-dal mindenesetre zajos siker volt, és tovább repítette a duettet a jövő heti adásba.

 

Vastag Csaba a Borsnak elmondta, rendesen készült az alig háromperces szerepre. “Komoly kutatást végeztem a börtöntetkókkal kapcsolatban, és ami rajtam van, az mind nagyon fontos motívum. Ezeknek a tetoválásoknak a való életben fontos jelentésük van, mindegyikhez társul valami mondanivaló, és ezt az elítéltek elképesztően komolyan veszik.”

Az énekes azt is elárulta, miért volt börtönben, és hogy miért emlékszik rá vissza szívesen: “Volt már börtönben koncertem. Az elítéltek között arra gondoltam, hogy nem az számít, ki mit követett el, hanem az, hogy megbánta-e a tettét – ez a lényeg. Mindannyian emberek vagyunk, nem tettem különbséget köztük és a börtönön kívüli közönség között. Jó fejek voltak, és nagy buli volt, így emlékszem vissza arra a koncertre” – mondta Vastag Csaba.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top