nlc.hu
Sztárok
Hajdú Péter lezárta élete egy fontos fejezetét

Hajdú Péter lezárta élete egy fontos fejezetét

Öt év hosszú idő, Hajdú Péternek pedig ennyi kellett, hogy leszálljon egy lóról, amit eddig megült. Elköszönt.

Hajdú Péter utóbbi egy éve a szakításokról és a megújulásokról szól. Tavaly nyáron mentek szét Sarka Katával (majd idén összejött egy másik lánnyal), a TV2 tavaly megszüntette vele az együttműködést, és ő a Frizbivel együtt az ATV-hez igazolt, ahol Sváby Andrással útnak indította a Heti Naplót. Most egy újabb végehírről számolunk be, Hajdú Péter ugyanis 5 éven át szervezte a Miskolci Sörfesztivált, ennek most annyi, másnak adja a stafétát. Viszlát. 

Az üzenet: 

“Kedves miskolci Barátaink!
Eljött a búcsú ideje; 
5 év
több, mint 300 ezer látogató
több, mint 120 fellépő
sok ezer liter sör
és a külföldi sztárok: DJ Bobo, Alphaville, Boney M, La Bouche, Haddaway, Sabrina, Mr. President, Thomas Anders és a Modern Talking, Samatha Fox, REDNEX stb. 
Ezek a száraz tények, melyek nem tükrözik azt a rengeteg munkát, melyet szívvel-lélekkel értetek, miskolciakért végeztünk. Célunk az volt 5 évvel ezelőtt, amikor megálmodtuk a Miskolci Sörfesztivált, hogy az ország legnagyobb sörfesztiválja legyen a miénk. Így is lett, s ez nélkületek nem sikerült volna. Ezért a legkevesebb, amit mondhatunk nektek egy szó: köszönjük!
Számunkra véget ért a Miskolci Sörfesztivál, nem tudjuk, hogy mással folytatódik-e, ha igen, akkor sok sikert kívánunk hozzá!
Jó volt veletek! 
Üdvözlettel, 
Hajdú Péter és az elmúlt 5 év szervezői”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top