Sztárok

Nézd meg, hogyan lepte meg Mark Hamill a Star Wars-rajongókat!

A nemzetközi Star Wars-nap alkalmából castingot hirdettek a rajongóknak: játsszák el a kedvenc jeleneteiket a Star Wars-filmekből. Azt viszont nem árulták el nekik, hogy ott lesz mellettük Luke Skywalker, vagyis Mark Hamill is.

Mint azt már nyilván sokan tudják (például tőlünk is), május 4-e minden évben a hivatalos nemzetközi Star Wars-nap. Idén még különlegesebb volt az esemény, mert pont negyven éve mutatták be az első részt, a Csillagok háborúját.

Az évforduló alkalmából castingra hívták a rajongókat, fel kellett mondaniuk néhány kedvenc monológjukat a filmekből. Csakhogy a stúdióban ott ólálkodott Mark Hamill is, aki vagy hátulról lopózott közel a mit sem sejtő rajongókhoz, vagy Darth Vader-maszkban jött elő összemondani velük a szöveget, aztán egy kulcspillanatban felfedte a kilétét.

A rajongók pedig pont olyan meghatottan és bepörögve reagálnak, ahogy mindannyian tennénk, ha váratlanul Mark Hamill köszönne ránk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top