Sztárok

Kiderült: két eltitkolt lánya van Fásy Ádámnak

A mulatós zenésznek két felnőtt lánya is van Zsülietten kívül. Fásy Ádám szerint ő sosem titkolta gyermekeit, sőt unokáit sem.

A mulatós zene egyik hazai királya szinte kizárólag Zsüliett lányával együtt mutatkozik nyilvános rendezvényeken, illetve a médiában. Sőt, mint minden apa, Fásy Ádám szívesen oszt meg babaképeket a Facebookon a kis Zsülikéről.

 

Az ember azt gondolná, Zsüliett egyke, a Bors azonban kiderítette, ez korántsem így van. Fásyt egy olvasó látta Szegeden egy ismeretlen nő társaságában, aki apának szólította az énekest. A lap némi kutakodás után megkereste Fásy Ádámot, aki egyszerű magyarázatot adott a furcsaságra: “Anitának, a lányomnak is van egy testvére, Blanka. Mindketten az előző kapcsolatomból születtek. Aznap egy fellépésről ha­zafelé ugrottunk be az unokámhoz, a szülinapját ünnepelte. Nagyon jó a kapcsolatom mindkét lányommal és mindkét unokámmal, mindennap beszélünk. Kitűnő családanyák, felnőtt, rendes emberek.”

Fásy azt mondja, nem titkolja családját, viszont nagylányai soha nem akartak a médiában szerepelni, és ezt a kérésüket tiszteletben tartja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top