Sztárok

Elélvezett a közteres büntetés közben

Kovi is benézett egy balra kanyarodni tilos táblát, ám őt nem a kamerák képe alapján büntették meg a közterület-felügyelők, hanem a helyszínen. A felnőttfilm-producer inkább leüli vagy ledolgozza a büntetést, de nem hajlandó befizetni.

Kifakadt Kovács “Kovi” István producer, miután 50 ezer forintra bírságolták a napokban a közterület-felügyelők. Kovi beismeri, hogy hibázott, valóban benézte a balra kanyarodást tiltó táblát, de aránytalannak tartja az 50 ezer forintos helyszíni bírságot, amit nem fog befizetni.

A felnőttfilmes producer azért is dacoskodik, mert a rejtekéből előugró közteres gúnyolódott is rajta. Amikor átadta az ötvenezres bírság jegyzőkönyvét, akkor azt mondta Kovinak: “Én így szoktam elélvezni!”

“Mivel ez egy erkölcstelen sarc, egy átlagos család többhavi villanyszámlája, így én ezt az összeget biztosan nem fogom befizetni. Leülöm vagy ledolgozom. Hibáztam, elismerem. Arányos büntetést követelek!” – írja Kovi a Facebookon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top