Sztárok

Szőke Zoltán és menyasszonya: 23 éve tudom, hogy elveszem Annamáriát

Hamarosan oltár elé áll Szőke Zoltán és a menyasszonya. Annamáriával 23 évet vártak erre a napra, de állítják: mindig tudták, hogy őket egymásnak szánta a sors.

Még kamaszként találkoztak, de Szőke Zoltán és Annamária érezték, hogy egyszer összeházasodnak. Erre a napra 23 évet kellett várni, de a szerelmesek éjszakájának tartott Szentivánéj tökéletes választás a spirituális párnak – derült ki a Story magazinból.

“Az én sorsom már évekkel ezelőtt eldőlt…Amikor huszonhárom év után újra megpillantottam Zolit az osztálytalálkozónkon. Amikor megöleltük egymást, az éreztem, hogy végre hazataláltam” –kezdte Annamária, és Szőke Zoli ugyanígy érzett. Mindkettőjük számára nehéz volt az út, hogy együtt lehessenek, sok áldozatot hoztak. 

Csak nemrégiben mondták ki Szőke Zoli válását, és Anikóval korrekt maradt a viszonya, ahogyan ő fogalmaz. 

Szőke Zoltán és manyasszonya: 23 éve tudom, hogy elveszem Annamáriát

Két fiuk lassan emésztette meg az új helyzetet, és az esküvő kapcsán Szőke Zoli mesélt a magánéletéről, valamint az új családi viszonyokról a legfrissebb Storyban. 

Szőke Zoltán és manyasszonya: 23 éve tudom, hogy elveszem Annamáriát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top