Esküvőre hangolva – nézd meg Debreczeni Zita fotóit!

nlc | 2017. Június 02.
Néhány hete kelt csak egybe Debreczeni Zita és Gianni. A modellből lett fotós azonban most újra átélhette az esküvő izgalmait, amíg meseszép fotókat készített az idei év trendjének megfelelő menyasszonyi ruhákról.

Debreczeni Zita nemrég még menyasszonyként tündökölt a havas Dolomitokban, most a kamera másik oldalára állt, és fotósként vett részt egy esküvői divatfotózáson. Neves divatbloggerek álltak modellt Zitának, akik a szezon legfrissebb esküvői trendjei szerint könnyed, lezser menyasszonyi ruhákba, tüllbe és pliszírozott szoknyákba bújtak. Az ifjú feleség is szívesen nosztalgiázott a téma kapcsán, és eddig nem hallott részleteket is elárult az ő nagy napjáról, például azt, hogyan került egy hótaposó a menyasszonyi ruhája alá.

fotók: Debreczeni Zita/Fashion Days

Mivel Debreczeni Zita számára még friss élmény az esküvő, és most először vállalt hasonló feladatot feleségként, másként nézett a menyasszonyi ruhába bújt modellekre, mint néhány héttel ezelőtt.

“Tetszenek a laza, nőiességet sugárzó, ám a szokásokkal szakító, könnyed darabok, amik a 2017-es divatot jellemzik. Nagyon örülök, hogy idén a lágy pasztellszínek hódítanak, ami visszaköszönt a fotózott ruhákon is. A saját esküvőmön sem akartam kontrasztos színeket választani, a hófehér menyasszonyi ruhám és a koszorúslányok halvány rózsaszín szettjei nálunk is szépen harmonizáltak a környezettel. Modell énemből fakadóan pontosan tudtam, milyen nehéz a bloggereknek hidegben, szélben pózolni a kamera előtt, de a nagy szél okozta kellemetlenség a képeken nem köszön vissza. Sőt kifejezetten jót tett, kiemelte a ruhák könnyedségét, és még szélgépre sem volt szükség” – mondta Zita.

Esküvőre hangolva – nézd meg Debreczeni Zita fotóit!

Néhány hete kelt csak egybe Debreczeni Zita és Gianni. A modellből lett fotós azonban most újra átélhette az esküvő izgalmait, amíg meseszép fotókat készített az idei év trendjének megfelelő menyasszonyi ruhákról.

Mivel Zitának téli esküvője volt, az időjárás nála is meghatározó volt. A nagy napról megjelent képeken magas sarkúban láthatjuk őt, de kiderült, hogy a nagy hó miatt a szép pár cipő csak a templomban és a fotózáson volt rajta. Ezután motoros szánra pattant, és a magassarkút egy hótaposó csizmára cserélte, de ebből a ruha takarása miatt semmit nem lehetett észrevenni.

A fotós minden menyasszonynak azt tanácsolja, hogy ne stresszeljék túl az esküvői készülődést:

“Menjetek el a templomba, nézzetek a párotok szemébe, éljétek meg a pillanatot és mondjátok ki az igent! Igyatok meg három pohár bort, érezzétek jól magatokat, szórakozzatok a családdal és a barátokkal! Ne felejtsétek el, hogy ez a nap csak rólatok szól, és ez az, ami igazán fontos” – tanácsolja Zita.

 

Exit mobile version