nlc.hu
Sztárok

Gianni Annoni a házassáról

Gianni Annoni a házasságról: „Ha nincs benne küzdés és akarás, nem tud hosszú távon működni”

Az is kiderült, ők mikor küzdöttek a legjobban.

Több mint tíz évvel ezelőtt pillantotta meg egymást Debreczeni Zita és Gianni Annoni, akiknek kapcsolata lassan bontakozott ki, ám idén már a 10. házassági évfordulójukat ünnepelhetik, ráadásul két csodás gyermekük is van

Gianni Annoni és Debreczeni Zita

Fotó: Korponai Tamás

A Nők Lapjának adott páros interjúban arról mesélt a pár, mennyire változtatta meg az életüket, amikor család lettek. 

„Nem mondom, hogy nagyon romantikus lettem, de nő vagyok, és így is gondolkodom erről a kérdésről. Szeretem, ha meglepnek, ha kapok csak egy szál virágot, vagy nézzük kicsit a naplementét – mondta Zita, mire Gianni elárulta, mediterrán férfi lévén ő mennyire romantikus alkat. – Fiatalon nagyon romantikus voltam, de történtek az életemben olyan események, amelyek során elvették tőlem ezt az örömöt. Valahogy az egész romantika, ami bennem volt, átalakult. Most úgy gondolom, sokkal jobb, ha az idő múlásával még mindig tudok adni valamit, mint túlzásokba esni, de aztán azt nem fenntartani. Ma már úgy gondolom, legyen mindig ugyanaz! Van egy szép olasz szám, ami a nagy unalomról szól. Ha a családban monotónia van, az azt jelenti, minden rendben és minden stimmel. Csak meg kéne szokni, hogy ez pozitív dolog, amit nem kell állandóan bolygatni. Nem kell megzavarni a nyugalmat, mert az nagyon jó. Az élet majd úgyis megbolygatja úgy és akkor, ahogyan és amikor akarja. Addig érdemes megélni azt, amit van.

Zita ezt követően arról mesélt, küzdelemmel járt, míg első gyermekük, Gianfranco Máté megfogant, ám szerencséjükre ez nem tönkretette, hanem megerősítette a kapcsolatukat.

A házasság amúgy is küzdelem részben. Ha nincs benne küzdés és akarás, nem tud hosszú távon működni

– tette hozzá Gianni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top