nlc.hu
Sztárok
Annoni Zita először nem volt jó véleménnyel Gianniról

Annoni Zita először nem volt jó véleménnyel Gianniról: „Beképzeltnek tűnt”

Míg Debreczeni Zita számára nem volt maradéktalanul szimpatikus az olasz étteremtulajdonos, Gianni túl fiatalnak vélte Zitát egy komoly kapcsolathoz. A vonzalom azonban mindkettejük részükről megvolt az első pillanattól kezdve.

Több mint tíz évvel ezelőtt pillantotta meg egymást Debreczeni Zita és Gianni Annoni, akiknek kapcsolata lassan bontakozott ki. A házasok egy forgatáson találkoztak először, ahol a sztárfotós nem volt kifogástalan véleménnyel Gianniról.

„A Havazin című műsort forgattam 2008-ban, amelynek műsorvezetője voltam. Épp Olaszországban forgattunk és Gianni volt az egyik vendég. Mint férfi tetszett nekem, de amikor forgattunk, nem tűnt olyan jó fejnek. Nem volt laza, beképzeltnek tűnt, de külsőleg nagyon-nagyon tetszett” – vallotta be a Sláger FM-en Debreczeni Zita, aki később egy étteremben is összefutott Giannival.

Gianni és Annoni Zita

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Gyönyörű volt, mint most is, de akkor azt éreztem, hogy még túl fiatal. 26-27 éves volt, akkor még más íven haladt tovább az életünk” – árulta el Gianni. A sors azonban úgy rendezte, hogy ezek az ívek találkozzanak, így évekkel később egy belvárosi rendezvényen ismét összefutottak. „Az esemény után rám írt Facebookon, de mivel nem voltunk ismerősök, csak két hét után vettem észre az üzenetet, ami mindössze annyi volt ’Ciao’. Válaszoltam neki, elnézést kértem, hogy ilyen soká reagálok, majd elkérte a számomat. Elkezdtünk beszélgetni, majd kiderült, hogy ugyanarra a születésnapra vagyunk hivatalosak. Onnantól pedig valahogy mentek a dolgok a maguk útján – emlékezett vissza Annoni Zita az ÉdesKettesben.

A teljes beszélgetést ITT visszahallgathatod. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top