nlc.hu
Sztárok

Gianni: „Ez a tíz próbálkozás azért meggyötört”

Gianni Annoni: „Ez a tíz próbálkozás azért meggyötört”

Gianni Annoni őszintén mesélt arról, hogy a gyermekeik születése előtti időszak lelkileg őt is és a feleségét is nagyon megviselte.
Debreczeni Zita és férje Gianni Annoni

„Zita és köztem minden rendben volt, ameddig úgy gondoltuk, hogy egészségesek vagyunk” – mesélte az olasz étteremtulajdonos, Gianni Annoni Ágai Kis András Mutasd Magad című podcastjében, amiből a Blikk idéz cikkében. Hozzátette, miután kiderült, hogy nekik rögösebb úton kell majd családot alapítaniuk, először egyszerű módszerekkel próbálkoztak. „Aztán észrevettük, hogy sajnos nagyobb a probléma” – ismerte el.

Gianni felidézte a Gianfranco Máté születése előtti időszakot, ami bevallása szerint nagyon meggyötörte őket. „Elkezdtünk egy nagyobb utat, ahol tizedik alkalommal sikerült. Idáig el kellett jutni, próbáltunk egymásnak erőt adva menni előre” – mesélte, majd hozzátette:

Nem volt könnyű időszak, volt, hogy szétestem, hogy olyan szavak hangzottak el, amiket az ember nem akar mondani, vagy olyan tettek voltak, amiket egyébként nem szerettünk volna.

Bár második kisfiuk, Gregorio Ádám sem érkezett könnyen, a házaspár mindenképp szeretett volna testvért Gianfranco Máténak. „52 éves vagyok, egészséges, járok vizsgálatokra rendszeresen, de azért csak van köztünk Zitával 10 év. Szeretnék nekik mindent tisztán, biztonságosan, rendezetten itt hagyni. Azt pedig mindketten úgy gondoltuk, hogy a mai világban kell egy testvér, akire tudnak támaszkodni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top