Sztárok

Nagy Duett: már most eldöntheted, ki nyer vasárnap

Most vasárnap eldől, hogy a négy döntőbe jutott páros közül ki nyeri a Nagy Duett trófeát. De nem kell addig várni, hogy megtudd, melyik a legnépszerűbb duó.

Még bárki megnyerheti a Nagy Duett idei döntőjét, és kíváncsiak vagyunk, szerinted ki érdemelné meg a győzelmet. Az idei Nagy Duett párok körül mindenki az első perctől a élvezte a produkciókat és sokakban dúlt a versenyszellem. Nemrégiben még ennyien álltak a színpadon, közülük most nyolcan maradtak.

A Nagy Duett 2017 kezdő csapata
A Nagy Duett 2017 kezdő csapata

Hogy a döntést megkönnyítsük, egy-egy produkciójukat is megmutatjuk. 

Ábel Anita és Emilio mindketten a TV2 ismert arcai, és a döntő első részében egy elég ütős produkciót tettek a színpadra, ezzel maguk mellé állíthatták a közönséget.

Simon Kornél és Janicsák Veca az első adás óta magabiztosan menetelt előre, sosem érintette meg őket a kiesés szele. Ők lennének a legerősebbek?

Mádai Vivien és Csipa hétről hétre erősebbek lettek, pedig a műsor elején még nem tartották őket esélyesnek. A nézők pedig mindig értékelik a fejlődést.

Erdei Zsolt és Judy párosa is esélyes lehet. A bokszolónak egyre többen drukkolnak, hiszen a műsor hetei alatt igazi családi drámát élt át: koraszülöttként jött világra a kisfia.

De a szavazásból kiderül minden.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top