Sztárok

Lipcsei Betta a szerelmével – végre egy közös kép!

A szépségkirálynő és párja, Juhász Roland kapcsolata nyilvános már egy ideje, de még sosem tettek ki közös képet a közösségi oldalaikra. Most megtört a jég, a szerelmesek Barcelonából posztoltak.

Lipcsei Betta épp egy éve mesélt a szakításáról, hogy már egy ideje nincs együtt a kisfia apjával. Tavaly szeptemberben pedig kiderült, hogy a csinos műsorvezető és a Videoton focistája összetartoznak, azonban a kapcsolatok már sokkal korábban kezdődött. Januárban vallottak először szerelmükről, akkor azt mondták, kicsit kevesebb, mint egy esztendeje tart. 

“Ismerem nagyon régóta, több közös barátunk van. A testvérével még fociztam is együtt a juniorbajnokságban. Persze feltűnt, hogy nagyon csinos, csak elérhetetlen volt mindig” – mondta Juhász Roland a Pimasz úr átcuccol című műsorban. 

 A pár kapcsolatáról csak ritkán hallani, bár az utóbbi napokban viszonylag aktívan posztoltak. Nemrég például Roland csapattársa esküvőjéről.

???? #balaton #lovelycouple

Betta Lipcsei (@bettalip) által megosztott bejegyzés,

Azt mondják, régóta barátok, de csak az utóbbi időben kezdtek el többet beszélni, így alakult ki köztük a szerelem. 

“Elég válogatós vagyok, ha találok valami negatívumot… Kritikus a láb, lábszár. Lehet, ez furán hangzik, de nekem fontos” – árulta el a labdarúgó, de hozzátette, hogy Betta személyisége volt a döntő.

Mindketten hoztak egy-egy gyereket a kapcsolatba, és a közös nyaralásról már tettek ki cuki képet Jázminról és Kriszről.

????#sweetest

Betta Lipcsei (@bettalip) által megosztott bejegyzés,

Betta és Roland nagyon elfoglalt, nehéz menedzselni a kapcsolatot, viszont a szerelmükért bármit megtennének. Az első közös képükön is jól látszik, milyen összeillő a páros. 

Lipcsei Betta megmutatta a szerelmét - Végre egy közös kép!

“Sok kompromisszummal és áldozattal jár egy ilyen kapcsolat, de hoztunk egy döntést, hogy mi így, ebben a formában is szeretnénk együtt lenni” – mondta el Betta.

 A válogatott focista, Priskin Tamás lagziján is részt vettek:

#sokboldogságot ????#PetraPriskaSayIDo

Betta Lipcsei (@bettalip) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top