Sztárok

Csodaszép kismama a svéd hercegné

Szeptemberre várja második gyermekét Sofia svéd hercegné. Ő és férje, Károly Fülöp herceg országuk nagy kedvencei, és így a lakók családtagként kezelik a hercegnét és a születendő picit.

Kedden tartották a svédek egyik nemzeti ünnepét, amelyen természetesen a svéd királyi család tagjai is jelen voltak. Az országban mindig június 6-án ünneplik a svéd zászló napját, ez egyébként I. Gusztáv trónra lépésének (1523) napja is. A királyi család hölgy tagjai ilyenkor a svéd zászló színeiben pompázó, nemzeti viseletben ünnepelnek. A király gyermekei három hintóval érkeztek a fogadásra. Az egyikben a trónörökös Viktória koronahercegnő, annak férje és lányuk ült. Ők a kisebbik gyermeküket nem hozták el az ünnepségre. A második hintóban Magadaléna hercegnő és férje, a harmadikban pedig Károly Fülöp herceg és felesége, Sofia hercegné.

Csodaszép kismama a svéd hercegnő

Idén tavasszal jelentették be, hogy Károly Fülöp és Sofia a második gyermeküket várják. Az ifjú herceg vagy hercegnő várhatóan 2017 szeptemberében születik meg.

Csodaszép kismama a svéd hercegnő

A házaspárnak már van egy gyermeke, az ifjú Alexander herceg, aki a tavalyi ünnepséget édesanyja karjában aludta végig.

A svéd királyi családban Károly herceg
A svéd királyi családban Károly Fülöp  herceg és Sofía gercegné olyan, mint a briteknek Katalin és Vilmos

fotók:Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top