Sztárok

Közgazdászként milliomos lehetne, mégis a zenét választja a Virtuózok győztese, Kristóf Réka

Olyan diploma van Kristóf Réka kezében, amivel milliókat kereshetne. A Virtuózok győztese mégis azt reméli, soha nem kell ebből a végzettségből megélnie.

Kevesen tudják Kristóf Rékáról, a Virtuózok harmadik szériájának győzteséről, hogy közgazdásznak tanult. Igaz, már a diploma kézhezvételekor is érezte, neki más lesz az útja.

fotó: Facebook/Virtuózok
Kristóf Réka a Virtuózok győzteseként meghatottan állt a színpadon
fotó: Facebook/Virtuózok

“Győrben tanultam közgazdaságtant, de közben már OKJ-s képzés keretében komolyan elkezdtem foglalkozni az énekléssel. Amit akkor tanultam, az segített most is, hogy a Virtuózok döntőjében betegen is helyt tudjak állni. Egyre többet fejlődtem, és ahogy jöttek az eredmények, úgy fektettem ebbe én is egyre több energiát. Akkor már tudtam, hogy nekem az éneklés a jövőm. Azért befejeztem a közgázt, de remélem, hogy soha nem kell majd abból megélnem. Tudom, hogy a művészélet nehezebb kenyér, de úgy érzem, nekem ez az utam” – mondta nekünk Kristóf Réka, aki a karrierje beindításához is jó lehetőséget kapott a győzelemmel, ugyanis New Yorkban léphet majd fel.

“A döntő előtt viccelődtem, hogy azért lenne jó megnyerni a versenyt, mert az egyik legjobb barátom New Yorkba költözik, és így legalább lenne lehetőségem meglátogatni. Remélem, tényleg találkozunk majd kint.”

Közgazdászként milliomos lehetne, mégis a zenét választja a Virtuózok győztese

Nézzétek, melyik produkcióval győzte meg a közönséget Réka. Szerintetek milyen karrier áll előtte?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top