Sztárok

Klapka György ezért tagadta meg a fiát – kiderült a családi titok

Klapka György sírba vitte a titkát, hogy miért tagadta meg a végrendeletében legidősebb fiát, a nevét viselő Gyurit. Most egykori barátja, Czigony András elárulta a családi titkot.

Klapka György végrendelete, hogy kitagadta legidősebb fiát, nagy port kavart.  Az üzletember halála után sokáig úgy tűnt, nem lesz béke a családban, sőt volt, aki hatalmas botrányra számított. Klapka állítólag súlyos vádakat fogalmazott meg a végrendeletében: hogy legidősebb fia talán nem az övé, ezért kitagadta az örökségből, középső fiának, a Németországban élő Christiannak pedig DNS-vizsgálattal kell igazolnia, hogy egy vér az övék, ellenkező esetben ő sem tehet zsebre egy forintot sem

Végül azonban Klapka gyerekei megállapodtak, Gyurit egy ingatlannal kifizették, és mindenki remélte, hogy ezzel elült a botrány. Sokan légből kapottnak, mondvacsinált ürügynek tartották Klapka állítólagos mondatait. Most azonban a Story magazinnak az Aranyember üzlettársa és barátja, Czigony András elmondta a családi titkot. 

Klapka György ezért tagadta meg a fiát - kiderült a családi titok

“Hát mit szépítsem, tényleg rajtakaptuk az asszonyt az ágyban az egyik kollégájával” – meséli Czigony, aki korábban is árult már el titkokat a Klapka családról.  

A Storynak elmesélte részletesen, mi történt azon a bizonyos éjszakán, és hogy később ez milyen hatással volt a családra és Klapka Györgyre, aki a haláláig képtelen volt túltenni magát a történteken.  

Klapka György ezért tagadta meg a fiát - kiderült a családi titok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top