Sztárok

Munkát vállalt a nyárra Pachmann Péter

Ne lepődjenek meg a Jazzy Rádió hallgatói, ha nyáron Pachmann Péter hangja szólal meg a 90.9-es frekvencián. A Mokka műsorvezetője mint rádiós műsorvezető igyekszik helytállni egészen szeptemberig.

Önként mondott búcsút a nyári szabadságnak a TV2 Mokka műsorvezetője, Pachmann Péter, aki idén nyáron nem a napozást, hanem Jazzy Rádió hűvös stúdióját választotta pihenés gyanánt. Péter kifejezetten örül a lehetőségnek, titkon mindig is vonzódott a rádiózás sejtelmes világához.

Pachmann Péter június 26-án a 90.9 Jazzy Rádió műsorvezetőjeként mutatkozik be, szeptember 1-jéig minden hétköznap délután 4 és 7 között vezeti élőben a rádió Happy Hours című műsorát.

Pachmann Péter rádiós műsorvezető lesz

“Mindig is érdekelt a rádiózás világa, ezért nagyon izgatottan várom ezt az új feladatot. Már ismerkedem a stúdióval, a berendezésekkel, elkezdtük leegyeztetni a Happy Hours első vendégeit, szóval sok teendőm van még az indulásig. A család is megértően fogadta, hogy idén nyáron nem utazunk el hosszabb időre, mert tudják, mennyire vágytam arra, hogy rádiós műsorvezetőként is bizonyíthassak” –- mondta a Mokkában Pachmann Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top