Sztárok

Ők lesznek a következő Sztárban sztár-versenyzők? – Mádai és Pachmann alakított

A Mokka két műsorvezető párosa hatalmas bulit csapott a stúdióban. Pachmannék több napot gyakoroltak a rendkívüli produkcióra, emlékezve ezzel A Nagy Duett 10 hetes kálváriájára.

Pachmann Péter nagy duettes szereplése hatalmas siker volt, nem csoda, ha annak idején győztesként köszönt el a műsortól. Most pedig A Nagy Duett idei döntősével, Mádai Vivivel adtak elő közös produkciót, míg Istenes László Szabó Dórával lejtett táncot a reggeli élő adásban.

Előbbi párosnak látszott, hogy már van gyakorlata az efféle produkciókban, hiszen mindketten a döntőig meneteltek A Nagy Duett különböző szériáiban, de talán Istenest és Szabót is láthatjuk még a műsorban. Mádaiéknak pedig érik a Sztárban sztár: 

A műsorvezetők Pachmann Péter kedvencét, a Grease örökzöld slágerét adták elő, amelyet egyébként a híradós korábban már színpadra vitt.  

i
Istenes László, Pachmann Péter és Kasza Tibor is gratulált Mádai Viviennek a nagy duettes teljesítményéhez

Viviék egész héten a mai előadást gyakorolták. Még egy képet is megosztott a próbáról: ,,Amikor már azt hittük, sosem leszünk többet a táncteremben, de persze kiderül, hogy mégis!” – írta viccesen a képhez.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top