nlc.hu
Sztárok
Jessica Chastain férjhez ment egy olasz grófhoz

Jessica Chastain férjhez ment egy olasz grófhoz

Jessica Chastain szombaton ment férjhez az olasz Gian Luca Passi de Preposulóhoz, akivel 2013 óta vannak együtt.

Jessica Chastain ritkán nyilatkozik a magánéletéről, így az esküvő híre is meglepetés volt. Férje, a 34 éves Gian Luca Passi de Preposulo régi olasz nemesi család sarja. Az esküvőt Trevisóban, a családi birtokon tartották, ahol az 1800-as évek elejétől élnek a Passi de Preposulók. Az esküvő előtti napon a pár Velencében töltötte az időt, ahol a hírek szerint Anne Hathaway és Emily Blunt is csatlakozott hozzájuk.

A kétszeres Oscar-jelölt Chastain nemrég még a cannes-i filmfesztiválon zsűrizett, és az esküvője után is folytatja a munkát. Most mutatták be a Menedék című filmjét, és bemutatás előtt áll a Social Network írójának, Aaron Sorkinnak az első rendezése is, szintén Chastain főszereplésével (Molly’s Game). Sőt a kanadai sztárrendező, Xavier Dolan első amerikai filmjét, a Death and Life of John F. Donovant is mindjárt befejezik, Chastain abban is játszik. 

Nem is értjük, hogy jutott ideje az esküvőjére, amiről azért még néhány fotót meg lehet nézni a Daily Mail oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top