Sztárok

Kálmán Olga kockás papíron döntött két férfi között

Szokatlan alapossággal gondolta végig döntését Kálmán Olga, mikor két szerelem közt örlődött. A kockás papírnak végül igaza lett, a tévés boldogabb nem is lehetne második férjével.

Az ATV-ben ismerte meg második szerelmét, Hoffmann Györgyöt Kálmán Olga, az Egyenes beszéd egykori műsorvezetője. A műsorvezető a találkozáskor már egy kamasz lány édesanyja volt, és több éve Pungor András újságíró felesége. Azonban az érzelmeknek nem lehetett gátat szabni. “A mi szerelmünknél azt éreztük, hogy a világ legnagyobb bűne lenne elengedni egymást és örökké sírni azon: mi lett volna, ha együtt éljük le az életünket? Az mekkora keserűség?” – teszi fel a kérdést Kálmán a Story4 TV Arckép című műsorában, számol be a Blikk.

Kálmán Olga kockás papíron döntött két férfi között

A döntést persze nem volt könnyű meghozni. “Kockás papíron dőlt már el az életem sokkal nagyobb része is. Effektíve a válásunk és az új életünk kezdése a szerelmemmel. Egy kapcsolat nem egyszemélyes játék, egy válás meg nem csak rólam szó, hanem egy egész családról, a környezetemről. A felelőtlen helyzeteket és lépéseket nagyon nem szeretem, és elítélem más esetében is. Azaz megpróbálom én is elkerülni” – meséli Kálmán Olga.

Ez persze már egy tízéves történet, Kálmán Olga és férje azóta boldog házasok, és egy kisfiú büszke szülei.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top