Sztárok

Ázsia miatt maradhat el Berki Krisztiánék esküvője

Hiába az óriási előkészületek, amik hónapok óta zajlanak. Hódi Pamela és Berki Krisztián lefújták az álomesküvőt. Berki Krisztián azt mondta, sok minden változott a lelkében.

Úgy tűnik, másodszorra is meghiúsul az esküvő. Először 2014-ben, az Édes élet kamerái előtt próbálta meg feleségül venni Hódi Pamelát Berki Krisztián, a menyasszony azonban az oltár előtt nemet mondott. Az akkor nyolc hónapos terhes kismamát váratlanul érte a ceremónia, párja ugyanis titokban szervezte meg egy Duna-parti étteremben. A mostani esküvőt hónapok óta tervezgetik,ám hirtelen lemondták. Két héttel a nagy nap előtt a Facebook oldalaikon adtak róla hírt, hogy elmarad a nagyszabásúra tervezett esküvő.

“Szeretnénk megelőzni a találgatásokat és bejelenteni nektek, hogy Pamelával közösen úgy döntöttünk, nem tartjuk meg a július 1-jére kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat, Natit. Közszereplőként tisztában vagyunk vele, hogy miután kamerák előtt éljük a mindennapjainkat, álszentség lenne azt kérni, hogy ezúttal ne érdeklődjetek a családunk iránt, de jelen helyzetben mégis azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben döntésünket” – olvasható Berki Krisztián változata a közösségi oldalon. 

“Nehéz és elgondolkodtató napjaim vannak” – Idézi a Blikk a  nemrég a Mokkában megszólaló Hódi Pamelát, aki ekkor már tudhatta, hogy elmarad az álomesküvő. “Hála istennek, a gyerek ebből semmit nem vesz észre, hiszen vagyok annyira maximalista, csak azzal törődöm, hogy a lányom boldog legyen, és jól érezze magát mindennap.”

“Rengeteg változás van a lelkemben, és Pamelával le kell ülnünk, beszélgetnünk kell egy óriásit. Kiderült számomra, hogy bizonyos szempontból elveszítettem azokat az elveket, amelyek sok mértékben befolyásoltak és sikeressé tettek. Ezt most Ázsiában visszakaptam” – nyilatkozta korábban Berki Krisztián. Tehát azok miatt a változások miatt fújhatták le az esküvőt, amiken Ázsiában keresztülment? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top