Sztárok

Kínos helyzetbe hozta magát Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko Donald Trump aláírásával hencegett, amelyet sokak szerint az interneten vett, és nem is valódi. De vajon miért tenne ilyet? Egyelőre nem árulta el.

Vujity Tvrtko a Face­book-oldalán elbüszkélkedett egy Trump által neki és az ATV-nek dedikált fotóval, amelyen azt üzeni az Egyesült Államok elnöke, hogy sok sikert kíván neki. A poszthoz több beszólogatós komment is érkezett, valaki pedig azt írta, hogy a netről bárki hozzájuthat egy Trump-üzenethez, ha fizet érte 60 dollárt, vagyis tizenhatezer forintot.

Minderről Sebestyén Balázsék is értesültek, és ezzel foglalkoztak a Rádió1-en. “Megnéztem az oldalt, és azt írja, hogy magas fényű prémiumpapírra nyomtatja, személyre szabott üzenetet tartalmaz, és megjelenik az elnök ikonikus aláírása. Te beleírhatsz valamit a mezőbe 105 karakterig, az átformálja Trump kézírásának megfelelően, és kinyomtatja. Bármit írhatsz rá…” A portálok megpróbálták elérni Tvrtkót, aki azt mondta, nem az interneten rendelte, de nem mondja meg, honnan van. “Hát akkor honnan?” – kérdezte Balázs. Hívták Vujity Tvrtkót is, de nem vette fel, közben eltűnt a Facebook-oldaláról az emlegetett poszt.

Később ezt írta ki: “Hallom, hívott Budapestről a Reggeli Show-ból Sebestyén Balázs és csapata a Trump-kép miatt. Sajnos hajnali 2.45-kor nem voltam felkészülve a random hívásra, mert mélyen aludtam. Na de holnap! Kedves Balázs, Jani, Feri! Várom hívásotokat, fellebbentem a titkot, s elmesélek mindent” – írta ki a Facebookjára Vujity Tvrtko, aki a Bors megkeresésére sem reagált.

Az ATV vezérigazgatója szerint az egész csak egy vicc. “Az első pillanattól jót nevettem ezen a Trump-fotón. Nem tudom, hogy tudta ezt bárki is komolyan venni” – mondta a lapnak Németh Szilárd.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top