Sztárok

Szandi és Mádai Vivien monokinizése nem volt nagy élmény

Érdekes témára terelődött a szó a Micsoda nők! stúdiójában. Várkonyi Andrea a monokinizésről kérdezte a vendégeit. Szandi elmesélte, nagyon megbánta, amikor egyszer lekapta a felsőjét.

“Én egyszer kaptam le a felsőmet vízibiciklin. Voltak ott fiúk is, dobtak egy hátast, hogy mit csinálok” – mesélte Szandi, aki aztán elszégyellte magát, és ahogy a Micsoda nők! adásából kiderült, meg is dorgálta önmagát.

“Na de Alexandra, mondtam magamnak. Amikor valamiért pipa vagyok, vagy nem vagyok elégedett magammal, akkor mindig azt mondom: jaj, Alexandra!”

b
Várkonyi Andrea ezzel a képpel búcsúzott Szanditól, Mádai Vivitől és a Micsdoa nők! csapatától a nyári szünetre

Mádai Vivien elárulta, vele is előfordult már, hogy a Balaton közepén monokinizett, és régebben szabadabban kezelte ezeket a dolgokat, de ma már szégyellné ledobni a bikinifelsőt.

Mindkettőjüket láttuk már a Nagy Duettben, ráadásul, nagy is dögös ruhákban, és bár a zsűri rendszeresen megdicsérte a megjelenésüket, egyikük önbizalma sem szárnyal. Pedig Szandiról készült dögös képeket elnézve a korát sem mindenki találná el. 

Szandi fürdőruhás képeit elnézve
Szandi évtizedek óta ugyanolyan jól mutat bikiniben 

Mádai Vivien sokáig nem volt kibékülve azzal, amit a tükörben látott, és okat tett azért, hogy lefogyjon. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ma már Vivien bátran viselhet bikinit, mert kirobbanó formában van.

Mádai Vivien már bátran pózol bikiniben, de a monokinit nem vállalná be
Mádai Vivien már bátran pózol bikiniben, de a monokinit nem vállalná be

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top