Képek Szőke Zoltán különleges esküvőjéről – egy táltos adta őket össze Annamarival

nlc | 2017. Június 29.
Mágikus napot választott Szőke Zoltán és Annamari, hogy összeházasodjanak. Az esküvőjüket Szent Iván éjjelén tartották, egy meseszép, eldugodt majorban, ahol egy táltos áldotta meg őket.

Úgy tartják, hogy a Szent Iván-éji tüzek eloszlatják az éj sötétjét, és a nyári napfordulón nyitva vannak az átjárók ég és föld között, ilyenkor érdemes a szellemek védelmét kérni. Szőke Zoltánék pedig ezt a napot tartották a legmegfelelőbbnek arra, hogy összeházasodjanak. A Storyban hat oldalnyi exkluzív képes anyag készült a nagy napról, ami – ahogy Szőke Zoltán és a Annamari ígérte – különleges szertartás keretében zajlott

Szőke Zoltán és Annamari két esküvőt tartottak – a polgári szertartás a szülőfalujukban volt

Egy táltos adta őket össze a szabad ég alatt, közel egy hónappal ez után, Zoli és a menyasszonya az anyakönyvvezeteő előtt hivatalosan is összeházasodott. “A polgári esküvőt május végén megtartottuk a szülővárosunkban, Újvidéken, már tudom, mennyire jó érzés kimondani azt, hogy a feleségem” – mesélte a magazinnak a színész, aki izgatottan várta a táltosszertartást. 

Szőke Zoltán és Annamari különleges esküvőt akart

“A szertartást akkor kell kezdeni, amikor a Nap és a Hold is fenn van az égen. Azt szokták mondani, hogy ilyenkor gyönyörködnek egymásban” – magyarázta Balaskó Tibor táltos, aki a színész kedvéért vállalta el a szertartás levezetését. A pár nem a szokásos fogadalmat tette, hogy ezzel ne csináljanak maguknak karmát, és amikor a fehér szalagokkal díszített kapun – amely a halált szimbolizálja – átsétáltak, akkor jelképesen eltemették a régi életüket, és együtt kezdenek újat. A táltoszertartsáon rengeteg apró részletnek van jelentősége, és a nagy napon a pár gyerekei is részt vettek, ahogy a Barátok köztből is jó néhányan szemályesen gratuláltak Zoliéknak. 

“A szívünkre hallgattunk, senkivel nem cserélnénk” – állítja egybehangzóan Szőke Zoli és a felesége, Annamari, akik 23 évet vártak erre az esküvőre.

Több tucat képpel az esküvő minden részletéről a Storyban olvashatsz. 

 

Exit mobile version