Sztárok

Akkor és most: 44 évesen Kamarás Iván csúcsformában van

Azt mondják, a férfi olyan, mint a jó bor: az idővel nemesedik. Kamarás Ivánra ez a halmozottan igaz – a színésznek jól áll a kor, az elmúlt 10 év előnyére vált.

Kamarás Iván zord külseje érző szívet takar. A színészről kedvenc elfoglaltsága során készült pár fotó, amelyeken tisztán látszik, hogy előnyére változott az elmúlt 10 évben. 

akkor és most
Előnyére vált a kor Kamarás Ivánnak

Sokszor hajlamosak vagyunk kategorizálni, előítéleteket gyártani beidegződések alapján. Pedig a külső nem minden, és időnként akár érhetik meglepetések is az embert. “Lehet, furcsán hangzik, és sokan pont nem is gondolnák, de mi, motorosok olyanok vagyunk, mint a lovagok. Neo lovagok vagyunk, és a protektor egyfajta modern páncél, ami arra predesztinál, hogy úriemberként viselkedjünk, és nem csak a nőkkel szemben” – kezdte Kamarás Iván, aki belevaló apuka, a fiainak még énekelni is szokott

Kamarás
Kamarás Iván régi motoros

Szerintem az úriember nem az öltönynél kezdődik. Sőt, rengeteg olyan van, aki hét közben komoly, konszolidált üzletember, hétvégén pedig felül a motorra, mert kell neki a szabadság, ez a semmivel sem összehasonlítható életérzés. De attól ő még ugyanaz az ember. Az apró részleteken múlik minden: hogy bánsz másokkal, mennyire vagy higgadt vagy alázatos. Szerintem egy igazi gentleman mindig figyel a részletekre, és fontos számára a minőség. Azt vallom, mindenkit meg kell ismerni, hogy meglássuk a felszín alatt rejlő értékeket, nem érdemes elsőre ítélkezni” tette hozzá Iván.

Ivan
Kamarás Iván rengeteg fogyott és erősödött az utóbbi pár évben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top