Sztárok

Katalin hercegné új frizurája – neked hogy tetszik jobban?

Katalin hercegné haja téma. És sokaknak van is véleménye róla. A múlt héten azért beszéltek Vilmos herceg feleségéről, mert félig feltűzött-félig leengedett frizurával jelent meg egy nyilvános eseményen. Most pedig levágatta a haját.

Katalin hercegné frizuráját rengetegen utánozzák, az elmúlt években “hercegnős” kontyot, loknikat kértek a fodrászoktól a legtöbben. És hogy ez milyen felkapott téma, az is mutatja, hogy a múlt héten rengetegen kritizálták Katalin hercegné megjelenését, mert egy hivatalos rendezvényre félig feltűzött hajjal jelent meg. 

Itt láthatod, miről is van szó: 

Múlt héten és a Wimbledonban öt nappal később
 Katalin hercegné  a múlt héten, és Wimbledonban öt nappal később

Aztán Wimbledonban már sok dicséretet kapott, amiért rövidebbre vágatta a haját. Sőt, ilyen rövid még nem volt, amióta Vilmos herceg feleségül vette Katalint. Amikor két évvel ezelőtt megkurtították a haját, akkor Katalin hercegné fodrásza még a People magazinnak is nyilatkozott“Ez egy praktikus stílus, és nagyszerű választás egy anyukának, akinek hosszú haja volt, aki elfoglalt életet él, és kevés ideje van. Kicsit szofisztikáltabb, de magában hordozza a hosszú haj minden előnyét.”

Katalin hercegnének ilyen rövid haja még nem volt
Katalin hercegnének ilyen rövid haja még nem volt

Mivel a hercegi pár hamarosan Németországba indul, a divatszakemberek arra tippelnek, ezúttal is a könnyebb kezelhetőség miatt ment fodrászhoz a hercegné. Katalin hercegné két éve frufrut vágatott, amiért leszólták, és azt mondták, öregíti ez a haj. Mit szólsz a mostanihoz?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top